GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi

Ock

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki görselde yer almaktadır.

Ara

2023 yılı okul aile birliği gelir gider tabloları aşağıdaki görsellerde yer almaktadır.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 1.ortak yazılı sınav tarihleri aşağıdaki görselde bulunmaktadır.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı eylül ayı sorumluluk sınavları çizelgesine ulaşmak için aşağıdaki görsele tıklayınız.

Pansiyon kayıtları

1- Öğrenci okulumuza kayıtlı değil ise 22-25 Ağustos arası ilçe milli eğitim müdürüne başvuru olarak yapılacaktır.

2- Öğrenci okulumuza kayıtlı ve geçen sene de bizim yurtta kalmış ise velisi ile birlikte 22 Ağustos'ta sağlık raporu ile birlikte gelerek kaydını yenileyebilir.

3- Öğrenci okulumuzda 9.sınıf olup yeni kayıt yaptıracak ise önce e okul da pansiyon kayıt sisteminden başvuru yapıp ondan sonra okula gelerek evraklarla birlikte kaydını oluşturabilir.

Başvuru evrakları aşağıdaki görselde belirtilmiştir.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı haziran ayı sorumluluk sınavı tarihleri için aşağıdaki görsele tıklayınız.

May

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı başvuruları 29 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında olacaktır. Başvurular e-okul ana sayfasında bulunan İOKBS başvuru ekranından gerçekleştirilecektir.

YKS başvuru adımları sunumu için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ock

İkinci dönem güncel sorumluluk sınavı tarihleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

2022-2023 Eğitim öğretim yılı eylül ayı sorumluluk sınavı güncel tarihleri

Ağu

Okul pansiyonuna başvuracak öğrencilerimizin velilerinin okula gelmeden başvuru yapmaları için "online yatılılık başvuru ekranı" açılmıştır. Velilerimiz e okul anasayfasından başvuru ekranına ulaşabilir.