GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi

"KİNDNESS İS THE KEY" ETWİNNİNG PROJESİ

'' KINDNESS IS THE KEY'' Etwinning Projesi

Ürdün'denBasem ALTHAYABEHve İtalya'dan Romina MARCHESANİ'nin kuruculuğunda 'Nezaket kalplerin anahtarıdır' sloganıyla başlayan proje, har zaman her yerde nazik olmanın önemi konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Farklı ülkelerden öğrenciler birbirleriyle tanışarak hem İngilizce ve iletişim becerilerini geliştirecek hem de birbirlerinin kültürlerini öğrenecekler. Eylülde başlayıp mayısa kadar sürecek olan projede drama, şarkılar, oyunlar, çizimler, tartışmalar ve hikayeler dahil olmak üzere çeşitli aktiviteler olacak. Ürdün, İtalya, Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Moldova, Hırvatistan, Lübnan, İspanya ve Ukrayna ülkelerinden toplam 26 okulun birlikte çalıştığı projeye Emine KonukoğluAnadolu Lisesi'ndenAyşegül POÇAN da15 öğrencidenoluşanekibiyle katıldı.

'' KINDNESS IS THE KEY '' Etwinning Project

The project, which started with the slogan "Kindness is the key to the hearts" in the founding of Basem ALTHAYABEH from Jordan and Romina MARCHESANI from Italy, aims to raise awareness about the importance of being kind everywhere. Students from different countries will meet each other and improve their English and communication skills as well as learn about each other's cultures. The project, which begins in September and runs through May, will feature a variety of activities including drama, songs, plays, drawings, discussions and stories. Jordan, Italy, Turkey, Bulgaria, Greece, Romania, Moldova, Croatia, Lebanon, Spain and Ukraine will work together a total of 26 schools in the country. Ayşegül POÇAN from Emine Konukoğlu Anatolian High School also participated in the project with her team of 15 students.

27-05-2021

Yayın: 27.05.2021 - Güncelleme: 27.05.2021 17:02 - Görüntülenme: 285