GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuzda daha önce görev yapan müdür yardımcıları Sebahattin Meşe ve Mehmet Yılmaz görevlerini,  idari göreve yeni başlayan Ümit Katrancı ve Mehmet Bozkurt'a  teslim ettiler. Okul müdürü Mustafa Durak, eski idarecilere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade etti ve tebrik plaketlerini sundu.  Yeni başlayan idareci arkadaşlara başarılar diledi. Devir teslim töreni tam anlamıyla birlik ve beraberlik atmosferi içinde karşılıklı güzel duyguların ifade edilmesiyle sona erdi.

Haz

18-19 Haziran tarihlerinde YKS'ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Gelecekleri için sarfettikleri tüm çabaların karşılığını almalarını diliyoruz.

Ayrıca kimliğini kaybeden adayların geçici kimlik belgesi çıkarabilmeleri için Şahinbey Nüfus Müdürlüğü 18 Haziran Cumartesi 07:00-17:00 ,19 Haziran Pazar 07:00-15:30 saatleri arasında açık olacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretim yılını başarılarla geride bıraktık. Öğrencilerimiz bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini heyecanla aldılar. Törende konuşma yapan okul müdürümüz Mustafa DURAK öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmelerini dilediğini belirtmiş, bol bol kitap okumalarını tavsiye etmiştir. Herkese sağlıklı ve mutlu bir tatil diliyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurul toplantısı tüm idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Okul müdürümüz Mustafa DURAK başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri sırasıyla görüşülmüştür. Öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik ve okul kurallarını daha etkili hale getirebilecek kararlar alınmıştır. Ayrıca müdürümüz öğretmenlerimize başarı belgelerini vermiştir. Tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Hem kız hem erkek voleybol takımlarımız il şampiyonu olmuştur. Emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz ve öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Daha nice kupalara diyoruz.

May

eTwinning çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri projelerle okulumuza Avrupa Kalite Etiketi kazandıran Türkan ÇİL ve Nurcan KARAOSMAN SEVDİM hocalarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

May

Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi olarak 21 Mayıs 2022 cumartesi günü yapmış olduğumuz "Gaziler Diyarından,Şehitler Diyarına" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz geziden dolayı katkısı olan tüm birimlere özellikle de Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU beyefendiye okulumuz ve öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

19 Mayıs 1919'un 103.yıldönümü okulumuzda düzenlenen çoşkulu bir törenle kutlanmıştır. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan okulumuzun müdür yardımcılarından Mehmet YILMAZ 19 Mayıs 1919'da başlayan milli mücadelemizden bahsetmiştir. Bu ruhu tüm gençlerimize aşılamak amacıyla büyük önder Atatürk 19 Mayıs gününü spor bayramı olarak gençlere ithaf etmiştir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir çok spor dalında turnuvalar düzenlenmektedir. Emeği geçen tüm Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve yoğun ilgilerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Dergiyi açmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız

Nis

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize,  okul müdürümüz Mustafa Durak, diğer idareciler ve öğretmenlerimizin katkılarıyla iftar etkinliği düzenledik. Etkinliğimize Şahinbey Kaymakamı Sayın Tahir Şahin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal Kılınç ve diğer şube müdürlerimiz de davetli olarak katıldılar. Etkinlikte öğrencilerimizle idari heyetin kaynaştığı, sohbet ettiği renkli anlar yaşandı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluşunun 102. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuzun öğrencilerinden Emre Doğukan Çınar Gazi Oyunları Oryantiring branşı genç erkekler kategorisinde Gaziantep il ikincisi olmuştur.

Okulumuz öğrencilerinden Amr Abdulhafız Gazi Oyunları Oryantiring branşı genç erkekler kategorisinde Gaziantep il birincisi olmuştur.

Okulumuzun öğrencilerinden Ümmühan Yılmaz Gazi Oyunları Karate branşında Gaziantep il üçüncüsü olmuştur.

Okulumuzun öğrencilerinden Elif Nil Karayanık Gazi Oyunları Karate branşında il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlanmıştır. Günün anlam ve önenimi belirten konuşmayı yapan okulumuzun müdür yardımcılarından Yakup CALAP Çanakkale zaferinin ülkemiz ve milletimiz için bir gurur kaynağı olduğunu ve bugünlere gelmemizi sağlayan şehitlerimizin ülkemizi kurtarmak için vermiş olduğu mücadeleyi anlatmıştır. Öğrencilerimiz ise hazırlamış oldukları gösteriyi sunmuşlardır. Başta Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün yıl dönümü günün anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlanmıştır. Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY bu anlamlı ve milletimiz için çok büyük önem taşıyan marşı ülkemize miras olarak bırakmıştır. Ülkemiz için canlarını feda etmiş şehitlerimizin ruhları şad olsun.